dit is veppeo
De plaats voor al uw ideeën

Heeft u een idee wat al jaren in uw hoofd speelt, en u wilt graag een keer vorm geven. Dan kan u het hier kwijt. Wij denken met u mee. We werken graag met al de ideeën die aan gedragen worden. En misschien heeft iemand anders er ook wat aan.

Latest News

Dakrenovatie

Renovatie van de eerste en tweede verdieping waarbij het gehele dak en de achterwand van het huis vervangen is. Het probleem was hier dat de beide muren niet gelijk waren in hoogte en waarbij ik tijdelijk de muurbalk die het spant ondersteunt, verhoogd heb met draadeind. Na het plaatsen van het dak is de muur opgemetseld. 

Vervanging van het dak.

Door de spanten compleet voor te bereiden (door de gordingen vooraf al in te frezen) duurde de hele vervanging een week. 

Het eindresultaat:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top