dit is veppeo
De plaats voor al uw ideeën

Heeft u een idee wat al jaren in uw hoofd speelt, en u wilt graag een keer vorm geven. Dan kan u het hier kwijt. Wij denken met u mee. We werken graag met al de ideeën die aan gedragen worden. En misschien heeft iemand anders er ook wat aan.

Latest News

Ondersteunen bij het realiseren van kunst.

Ondersteunen bij het realiseren van kunst. 

Het Stedelijk Museum Amsterdam wilde i.v.m. de restauraties van Tinguely een opname maken van een fontein in een studio waarbij het water opgevangen moest worden. Ik maakte met een simpele mantelbuis (50mm) een opstaande rand en daardoor een zwembadje wat makkelijk aan te passen was, zodat de camera er makkelijk langs kon manoeuvreren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top